Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Pompejus. Wij nodigen u van harte uit om een bericht achter te laten in ons gastenboek. U kunt een nieuw bericht plaatsen door op onderstaande knop te drukken.

Schrijf een bericht

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
Alle berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze op de site komen. Het kan om deze reden mogelijk zijn dat uw bericht niet direct zichtbaar is.
3 berichten.
Jack Buijs heeft geschreven op 4 september 2017
1 voor allen en allen voor 1. Ik bezoek het fort regelmatig en vooral met de kids is het genieten . Ik denk er aan om een plank met tekst als cadeau te doen voor hun verjaardag . Verder is het het een heel mooi idee om met z'n allen iets te ondernemen.
Henk heeft geschreven op 1 april 2017
Met trots bezoek ik als Schansbewoner regelmatig het Fort. Dat bezoek lukt altijd. Het aanmelden om te sponsoren is een ander verhaal. Het lukt mij niet om mij aan te melden. De pagina blijft ieder keer hangen. Zijn er meer mensen met deze ervaringen.
Beheerdersantwoord van: Janneke Hille
Hallo, wat leuk te horen dat u geniet van het fort en geweldig dat u bereid bent om te sponsoren! Wij kennen het probleem nog niet, dus fijn dat u het meldt. We gaan erachter aan om het probleem te verhelpen. In tussentijd zorg ik dat er contact met u opgenomen wordt.
Tom van Eekelen heeft geschreven op 17 juli 2016
Met collega's het fort bezocht waarvan de meer dan de helft heel dicht bij het fort wonen maar er nog nooit waren geweest en dan is het bijzonder daar Chinezen, Duitsers en heel veel Belgen te zien rond lopen die de moeite nemen om te komen kijken van soms wel een heel ver weg. De moeite nemen is niet het juiste woord maar de beleving willen ondergaan en daar mogen we wel erg trots op zijn.

Facebook