Doe mee

Steun een stuk van de toren

Onze toren wordt van ons allemaal. Iedereen kan meedoen, precies op de manier zoals u wilt. Hierbij heeft u de keuze uit een financiële bijdrage (“koop een plank”) of een bijdrage in natura (“verdien een plank”). U bepaalt zelf hoe u bijdraagt aan onze toren.

Waarom uw steun?

Samen bouwen we aan een nieuw icoon voor Bergen op Zoom. Maar we bouwen ook aan de toekomst. Bij de bouw zijn studenten van het ROC en het SPB betrokken. Zij krijgen met onze toren de kans een unieke bouwervaring op te doen, die hen later helpt bij het zoeken naar een baan.

Daarnaast zijn er bij de bouw mensen ingezet met een afstand tot arbeidsmarkt. Hiermee hopen zij de eerste stappen terug op weg terug naar een baan. Zo biedt Pompejus hen zicht op uitzicht.

Koop een plank

Middels het formulier geeft u aan naar welke financiële bijdrage uw voorkeur uitgaat.
Er is een keuze uit diverse pakketten. Vanaf sponsorpakket C heeft u de mogelijkheid een eigen tekst in de toren te laten plaatsen.

Verdien een plank

Middels het formulier geeft u aan vrijwilligerswerk te willen uitvoeren en/of zaken aan te willen bieden in natura. Zodra uw aangeboden diensten zijn ingepast in het realisatieplan, nemen wij contact met u op voor nadere afspraken. Uw diensten zullen achteraf worden vertaald naar een corresponderend sponsorpakket met bijbehorend certificaat.

Facebook