Goede start promotie Pompejus

web_pompejusMet twee infomiddagen op 23 en 24 april is de promotie van het nieuwe icoon Pompejus gestart. Belangstellenden kregen op Fort de Roovere informatie over de voorbereiding, de bouw en gebruik van de toren. Daarnaast werden belangstellenden ook bijgepraat over hoe zij kunnen bijdragen aan de bouw van de toren. Op 3 en 4 mei trokken promotieteams ook de straat op om inwoners warm te krijgen voor dit project. Voor deze bijeenkomsten waren onder meer mensen van het bedrijfsleven, overheid, opleidingen en maatschappelijke organisaties uitgenodigd. Het doel van de promotiecampagne is om door middel van crowdfunding een bedrag van 200.000 euro bij elkaar te sprokkelen. Als dat lukt, dan verdubbelt de provincie dat bedrag. De aanwezigen reageerden enthousiast en de eerste bijdragen voor ‘onze toren’ zijn inmiddels toegezegd.

Promotiedagen

Daarnaast zijn er op 3 en 4 mei promotieacties gehouden in Halsteren en Bergen op Zoom. Het doel daarvan was om het grote publiek kennis te laten maken met de toren en om hen te enthousiasmeren om mee te doen. De promotieteams hadden tijdens deze twee dagen een maquette van de toren bij zich, zodat iedereen zich een goed beeld kan vormen van hoe het nieuwe icoon voor Bergen op Zoom er uit komt te zien. Ook deze twee dagen leverden enthousiaste reacties en concrete toezeggingen op.

Doe mee!

De komende weken zullen de promotieteams, Pompejus en de maquette nog vaker te bewonderen zijn bij verschillende evenementen in de gemeente Bergen op Zoom om de toren onder de aandacht te brengen.

Facebook